ABA Anlæg

Smoke detectorABA-anlæg fra EL-TECH Aarhus (også kaldet Automatisk Brandalarm Anlæg) er en god investering i sikkerhed. ABA anlæg tilkalder automatisk brandvæsen og eventuelle ansatte, der er instrueret i hvordan de kan begrænse branden.
EL-TECH Aarhus samarbejdspartner er certificeret og godkendt til installation af ABA-anlæg. Certificeringen udføres af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut. Det er din garanti for professionel installation af ABA-anlæg.

ABA-anlæg fordele:
Når EL-TECH Aarhus har installerer et ABA-anlæg, så opdages brand tidligt. Det betyder, at alvorlige skader på mennesker, dyr og ejendomme kan nedsættes. Samtidig er det en fordel i forhold til forsikringsselskabet, da du ofte kan få nedsat forsikringspræmien, fordi du har installeret et ABA-anlæg.

Vedligehold af ABA anlæg

Undgå fejlalarmer, der koster penge, og giver utryghed hos ansatte eller beboere i de ejendomme, du har ABA-anlæg i. Har du håndværkere i gang med arbejde, der kan medføre forhøjet temperatur eller røg i lokalerne, så skal du sørge for at detektorerne er slået fra, mens arbejdet står på. Fortæl håndværkerne at I har et ABA-anlæg.

EL-TECH Vejle installerer og vedligeholder ABA-anlæg overalt i Jylland samt Fyn. Et ABA anlæg, der ikke er vedligeholdt, kan udløse alarmen. Derfor skal du altid bruge en el installatør til at vedligeholde dit ABA-anlæg.

Kontakt EL-TECH Vejle på 70 23 21 33 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

ABA ANLÆG – BRANDSIKRING
AIA / TYVERISIKRING

EL-TECH AARHUS