Dørtelefon Adgangskontrol Video – Alarm systemer

Producenter af dørtelefoner som kan bestilles gennem os

Reparation af dørtelefon Århus:

Bestil reparation eller på servise dørtelefon anlæg på Tlf.  8617 1000 eller mail: info(a)el-tech.dk

Er din dørtelefon gået i stykker eller ønsker du, at øge din egen sikkerhed med en ny dør telefon med afgangskontrol indbygget ?
Vi servicerer, reparerer og installerer gerne dørtelefoner samt adgangskontrol – og reparer gamle dørtelefoner i hele Århus og opland.

Når du vælger EL-TECH Aarhus til at reparere eller installere din nye dørtelefon i lejlighed får du:  Se hvem der ringer på din dør: En moderne dørtelefon med video giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. Så lukker du aldrig ubudne gæster ind!

Kontakt os:

EL-TECH Aarhus
Hans Broges Gade 3, 8000 Århus C
Telefon: 86 17 10 00

Fejlfinding: Har du et ældre dørtelefon anlæg i lejlighed eller hus, som driller ? Vi servicerer, fejlfinder og reparerer gerne dit gamle dørtelefon anlæg – alle mærker – og sørger for, at det virker igen.

Siedle

Rådgivning dørtelefon: Er dit dør dør telefonanlæg et ældre et af slagsen, kan det i mange tilfælde bedre betale sig, at udskifte det med et moderne. Det vil vores elektrikere rådgive dig nærmere om og sammen finder I den bedste, og sikreste, løsning samt lavet en godt tilbud på dørtelefon som også er prisbilligt. Du kan se mere på el-tech.dk

Sans for de små detaljen: Vi har installeret mange dørtelefoner i Aarhus med forskellige dørtelefonsystemet, men altid efter dine behov. En del af vores kunder vil gerne eksempelvis, at der oprettes taleforbindelse idet røret løftes.

Dørtelefoner. El-TECH Aarhus installerer og kan klare  alle typer dør- og porttelefonanlæg. Vi leverer Siedle, Ritto, Scantron A/S,  m.mfl

 Siedle: Dørtelefon – porttelefon – Siedle: En dørtelefon eller porttelefon er en nødvendighed i de fleste byer. Se Siedles bud på en dørtelefon

EL-TECH AARHUS